Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλονίκης
Ενοριακή Κατασκήνωση

Οι Κατασκηνωτές

Εφόδια

Η κατασκήνωση είναι μέρος που μπορεί να φορέσει κανείς καθημερινά και πρόχειρα ρούχα. Καλά θα ήταν τα ρούχα και τα αντικείμενα του κατασκηνωτή να είναι μαρκαρισμένα.

Προαιρετικά Εφόδια

Πέρα από αυτά δεν υπάρχει λόγος να έχουν τα παιδιά μαζί τους μεγάλα χρηματικά ποσά, κοσμήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας. Απαγορεύονται αυστηρά κατά την κατασκηνωτική περίοδο τα κινητά τηλέφωνα/tablets, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, οι Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές/laptop, τα MP3 – iPOD, οι σουγιάδες και οι αναπτήρες. Τέτοια αντικείμενα που τυχόν θα βρίσκονται στην κατοχή των παιδιών, θα συλλέγονται και θα επιστρέφονται με το τέλος της περιόδου. Άλλωστε,  βασικός στόχος στο «Θαβώρ» είναι η μεταξύ μας επικοινωνία και όχι η απομόνωση σε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι, υπολογιστή ή στο κινητό τηλέφωνο.

Επισκεπτήριο

Με την εγγραφή των κατασκηνωτών γίνεται ήδη γνωστό το προγραμματισμένο  προαιρετικό  επισκεπτήριο που υπάρχει για κάθε χρονική περίοδο  σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Σε αυτό μπορούν και οι γονείς να συμμετέχουν στην οργανωμένη από τα παιδιά εορτή λήξης της κατασκήνωσης .

Απομάκρυνση των κατασκηνωτών από την κατασκήνωση κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου ή αργότερα δεν είναι εφικτή.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης κατασκηνωτή πριν από την λήξη της περιόδου, δεν επιστρέφονται τα χρήματα που έχουν καταβληθεί.

Αφίξεις-Αναχωρήσεις

Δεν είναι δυνατή η μετάβαση των κατασκηνωτών στην κατασκήνωση με δικό τους μέσο. Γι’ αυτό  συνιστάται οι κατασκηνωτές να συμμετέχουν στην ομαδική άφιξη και αναχώρηση, ώστε να εντάσσονται στο κατασκηνωτικό κλίμα από την πρώτη στιγμή.

error: Content is protected !!
Μετάβαση στο περιεχόμενο