Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλονίκης
Ενοριακή Κατασκήνωση

Αναζητώντας την Αγάπη στην Μετα-Μοντέρνα Εποχή

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης με μεγάλη χαρά φιλοξενεί την 5η Πανελλήνια Συνάντηση Ορθοδόξων Νέων «Αναζητώντας την Αγάπη στην Μετα-Μοντέρνα Εποχή» στην Κατασκήνωση «το Θαβώρ» του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Θεσσαλονίκης, η οποία ευρίσκεται στα όρια της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου και λειτουργεί με την κανονική άδεια και λειτουργία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου. 

Οι εμπνευστές και διοργανωτές της Συνάντησης κ. Αλέξιος Λάππας, MRCPsych – Ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων και η σύζυγός του κα Ανδρονίκη Δράγου, Ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων και Υπαρξιακή – Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, εκλεκτοί συνεργάτες μας στο ποιμαντικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως, μαζί με μία ομάδα κληρικών και λαϊκών έχουν σαν στόχο να γίνουν αληθινοί αναζητητές της αγάπης και να παρακινήσουν και τους νέους που θα συμμετάσχουν,  να αναζητήσουν κι οι ίδιοι την αγάπη, να την ποθήσουν, να μάθουν τα όρια και τα κριτήριά της και, κυρίως, να την ζήσουν με την ευκαιρία αυτής της τριήμερης Συνάντησης και κοινής ζωής. 

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους διοργανωτές, την φιλόξενη Ενορία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και το Προϊστάμενό της π.  Νικόλαο Παπαγεωργίου και περιμένουμε με πολλή ειλικρινή αγάπη τις νέες και τους νέους μας, να ζήσουν την παρουσία του Θεού της αγάπης μέσα από την ευλογημένη αυτή εμπειρία της 5ης κατά σειρά Συνάντησης των Ορθοδόξων Νέων. 

Με πολλή αγάπη και εγκάρδιες ευχές

+ ο Θεσσαλονίκης Φιλόθεος

 

Κοινοποίηση

Δείτε ακόμη

Αναζητώντας την Αγάπη στην Μετα-Μοντέρνα Εποχή

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ  Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης με μεγάλη χαρά φιλοξενεί την 5η Πανελλήνια Συνάντηση Ορθοδόξων Νέων «Αναζητώντας την Αγάπη στην Μετα-Μοντέρνα Εποχή» στην Κατασκήνωση «το Θαβώρ»

Διαβάστε περισσότερα »
error: Content is protected !!
Μετάβαση στο περιεχόμενο